Vistas stienīši kokosriekstu skaidiņās

img_1600

Kad apnikušas parastās vistas karbonādes vai gribas pagatavot kaut ko neparastāku svētdienas pusdienām, tad šis ir garšīgs variants, kā sagatavot vistas fileju. Maigais kokosriekstu saldums mijas ar vistas gaļas sāļumu un kopā veido patīkamu garšu buķeti.

Sastāvdaļas:
3 vistas filejas (apmēram 600 g)
2 olas
40 g rīsu miltu
80 g kokosriekstu skaidiņu
sāls
ķiploku pulveris
eļļa cepšanai

Vistas fileju sagriež strēmelēs. Gaļu apkaisa ar sāli un ķiploku pulveri.

Olas ar dakšu sakuļ. Atsevišķos traukos ieber rīsu miltus un kokosriekstu skaidiņas.

Vistas gaļas strēmelītes apvārta rīsu miltos, tad olā un visbeidzot kokosriekstu skaidiņās. Cep uz pannas sakarsētā eļļā, kamēr izveidojas brūna garoziņa.

Komentēt