Makaroni ar krēmīgu avokado mērci

IMG_0747

Pēc struktūras neparasti maiga un krēmīga, bet pēc garšas diezgan pikanta mērce makaroniem. Ja gribas maigāku garšu, nevajag pievienot ķiploku.

Sastāvdaļas:
1 neliela avokado mīkstums ( apmēram 80 g)
2 ĒK laima vai citrona sulas
1 ķiploka daiviņa
20 g olīveļļas
sāls
100 g spageti makaronu

Produktu daudzums 2 porcijām.

Makaronus novāra sālsūdenī pēc norādītās instrukcijas.

Avokado, laima sulu, ķiploku, eļļu un sāli liek virtuves kombainā un sablendē līdz vienmērīgas konsistences mērcei. Mērci pārliek bļodā.

Gatavos makaronus liek pie sagatavotās mērces un samaisa, lai mērce vienmērīgi pārklāj makaronus. Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.

Komentēt