Sākotnēji pagatavoju vistas un avokado salātus, ko var pasniegt uz kukurūzas čipsiem vai pildīt sāļajos groziņos. Bet tad pavisam nejauši iedomājos tos izmantot kā karstmaizes pildījumu. Tā bija ļoti laba ideja, jo rezultāts bija tiešām garšīgs!
Sastāvdaļas:
200 g vārītas vistas gaļas (4-5 vistas stilbiņi)
2 mazi avokado (apmēram 200 g bez mizas un kauliņa)
200 g tomātu (2-3 tomāti)
1/4 laima sulas
sāls
pipari
oregano
1 ĒK majonēzes
Vistu un tomātus sagriež nelielos gabaliņos. Avokado saspaida ar dakšiņu. Visas sastāvdaļas liek traukā un apslaka ar laima sulu. Pievieno sāli, piparus, oregano. Sajauc visu ar majonēzi.
Gatavos salātus smērē starp maizes šķēlēm un apgrauzdē tosterī.